Lifestyle by Fornebuporten Lifestyle by Fornebuporten

EN NO

  • Et helt nytt og innovativt treningssenter
  • Håndplukkede team av personlige trenere
  • Lokalisert ved inngangen til Fornebu

Kontakt oss

Scroll Down

Hvorfor Lifestyle by Fornebuporten?

Lifestyle by Fornebuporten - et helt nytt og innovativt treningssenter som vi håper kan inspirere og motivere våre medlemmer til å holde seg sunne og friske.

Treningssenteret finnes nede ved atriumet og tilbyr et stort utholdenhets område med den nyeste teknologien på markedet. Her finner du også frivektsområde, spinning & x-country ski machines rom, squash hall og en multifunksjonell innendørs hall, samt et stort tilbud av gruppetimer som du kan delta på.

Vi tilbyr også løpe timer utendørs, helse kurs, kostholdsveiledning, kamp sport & selvbeskyttelse, og team building og personlig trening.

Instagram

Våre personlige trenere

Ta treningen din til et nytt nivå sammen med vårt håndplukkede team av personlige trenere. Vi tilbyr personlig trening med fult fokus på deg og dine mål! Våre personlige trenere er høyt kvalifiserte innenfor kropp og bevegelse og kan gi deg en unik forståelse av hvordan din kropp fungerer.

Lifestyle By Fornebuporten treningssenter ønsker å inspirere våre medlemmer til et mer sunt og kvalitativt velvære!

Hva tilbyr Lifestyle?

Gruppetimer

Vi tilbyr et stort utvalg av gruppetimer. Her kan du delta på alt fra yoga, styrketimer, bootcamp, kampsport, dansetrening, spinning- og staking samt ulike ballspill m.m.

Våre instruktører står klare til å motivere og inspirere deg gjennom de ulike timene. 

 

Personlig trener

Ønsker du å ta treningen ditt til et nytt nivå?

Vi har et håndplukket team av personlige trenere som har fullt fokus på deg og dine mål. De har en bred kompetanse for kropp og bevegelse, og er alle spesialiserte innen sitt felt. 

 

Squash

Book deg inn for en økt med squash: https://fornebuporten.brponline.se/#/webcategories

Pris pr halvtime: 80 nok.

Pris per time: 150 nok.

Massasje

Massasje:
Klassisk massasje, idrettsmassasje og triggerpunktmassasje for muskelspenninger og smerter i hode, nakke, skuldre, rygg, sete, lår og leggmuskulatur.

Akupunktur:
Kan hjelpe for muskelspenninger i hode, nakke, skuldre, rygg, sete, lår og leggmuskulatur. Akupunktur er også effektivt mot hodepine og migrene, tette bihuler og luftveisinfeksjoner, dårlig immunsystem, mave og tarm-problematikk, søvnproblem, stress og stressrelaterte plager, samt lettere angst og depresjoner.

Massør:

Trine er utdannet klassisk massør, triggerpunktmassør og idrettsmassør fra Akademiet for Bio-Fysiologi i 2004. Hun har bachelorgrad i akupunktur fra Akupunkturhøyskolen – Campus Christiania i 2009.

Trine har praktisert klassisk og triggerpunktmassasje siden 2004, mye idrettsskader og muskelsmerter i rygg, nakke, skulder og lår/legger.

Trine Sandersen har praktisert akupunktur siden 2008, mye stressrelaterte muskelplager og hodepiner inkludert migrene, stress, fordøyelsesplager, utmattelse, søvnproblem, lettere angst og depresjoner. 
 
Eksterne priser er kr 400 for 30 min, kr 600 for 45 min og kr 700 for 60 min.
 

Kontakt informasjon:

Tlf: 41421317

E-mail: treatment@fornebuporten.no

 

Kontakt oss

Addressen:
Oksenøyveien 10, (Atrium til Fornebuporten)
1366 Lysaker
Norway

Mon - Thu: 06.00 - 20.00
Fri: 06.00 - 18.00
Sat: 09.00 - 15.00
Sun: 11.00 - 17.00

Her kan du finne oss